For orders over € 50, you will receive a free grip

Yonex Astrox 99

  • Yonex
In stock
SKU
yoastr99
 more attributes

Advice Price: €219.95
€167.50
including VAT
 Spend €200.00 for free shipping

including VAT
Yes
No

Paymentmethods


More Information
BrandYonex
Cover whole Racket Cover
HeadshapeIsometric
ColorBlack, Orange
SerieAstrox
Max Tension in KG12.5
MaterialH.M. Graphite
Balance PointHead heavy
Frame lengte in cm67.5
FlexibilityStiff

Hier kunt u de Yonex Astrox 99 bestellen. Topspelers gesponsord door Yonex hebben met dit racket gespeeld op het WK Badminton van 2018. Het racket is bedoeld voor de gevorderde/professionele speler en biedt meer power bij elke slag. In de Astrox 99 wordt gebruik gemaakt van een nieuw soort grafiet in het hele racket, namelijk NAMD. Het grootste verbeterpunt van dit nieuwe materiaal is dat de steel sneller terugschiet op het moment van slaan, zodat er hogere snelheden bereikt kunnen worden met de smashes. Juist omdat het hele racket met dit materiaal is gemaakt, wordt de contacttijd met de shuttle verdubbeld, waardoor de slagen explosiever zijn dan ooit. 

De Yonex Astrox 99 is uitgerust met een nieuwe Yonex techniek, genaamd de 'Rotational Generator System'. Dit houdt in dat de gewichtsverdeling niet alleen in de top maar ook in het handvat zit. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat u meer controle heeft tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander kunt verslaan met een snellere, scherpere en krachtigere smash. Het racket heeft daarnaast ook een zeer dunne steel, waardoor het racket nog aerodynamischer door de lucht vliegt.

De Yonex Astrox 99 heeft een zeer gave kleurstelling met zijn oranje en zwarte kleur. De kleurstelling van dit racket is gebaseerd op de kracht en de energie van de zon. De rode tinten wordt gelinkt aan de krachtige en explosieve vlammen rondom het oppervlak van de zon. Het racket is gemaakt van het beste grafiet, namelijk High Modulus Graphite. Met haar 'head heavy' balanspunt is dit racket geschikt voor de aanvallende spelers die graag extra power in de smashes willen. De stijve steel biedt badmintonners zeer veel controle tijdens de rallies.

Badmintonplanet levert de Yonex Astrox 99 onbespannen in een bijpassende rackethoes. Hieronder kunt u aangeven met welke snaar en hoeveel kilo u dit racket wenst te ontvangen. Staat uw gewenste snaar er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice!

More Information
BrandYonex
Cover whole Racket Cover
HeadshapeIsometric
ColorBlack, Orange
SerieAstrox
Max Tension in KG12.5
MaterialH.M. Graphite
Balance PointHead heavy
Frame lengte in cm67.5
FlexibilityStiff
Write Your Own Review
You're reviewing:Yonex Astrox 99
Your Rating
* Incl. BTW