Victor

Filters
Set Descending Direction

10 Items

per page
 1. Victor Insole VT XD3
  Rating:
  0%
  Available from: €6.95
  Incl. VAT
 2. Victor SH-A501 White/Green
  Rating:
  0%
  Available from: €49.95
  Incl. VAT
 3. Victor S35 AC White/Black
  Rating:
  0%
  Available from: €78.95
  Incl. VAT
 4. Victor A610F JQ Royal Purple / Neon Virtual Pink
  Rating:
  0%
  Available from: €78.95
  Incl. VAT
 5. Victor A230 AC
  Rating:
  0%
  Available from: €79.95
  Incl. VAT
 6. Victor A900F IA
  Rating:
  0%
  Available from: €97.95
  Incl. VAT
 7. Victor A610 III White Pink
  Rating:
  0%
  Available from: €99.95
  Incl. VAT
 8. Victor A900F AR
  Rating:
  0%
  Available from: €108.95
  Incl. VAT
 9. Victor A970TD AB
  Rating:
  0%
  Available from: €109.95
  Incl. VAT
 10. Victor A900F AJ
  Rating:
  0%
  Available from: €114.95
  Incl. VAT
Filters
Set Descending Direction

10 Items

per page

Badminton sportschoenen winkel online – Badmintonschoenen zijn belangrijk voor het beoefenen van uw geliefde badminton sport. Badminton sportschoenen zijn beschikbaar voor kinderen, dames en heren. De mannen badminton schoenen zijn leverbaar in verschillende opvallende gele kleuren of neutrale kleuren. De vrouwen badmintonschoenen zijn beschikbaar in mooi roze of paars. De badmintonjeugd schoenen onderscheiden zich door een lagere prijsstelling en kunnen veranderd worden door verschillende kleuren veters.

 

Voor beoefening van de badminton sport is het belangrijk dat u de juiste badmintonschoen kiest die bij u past. Badminton schoenen onderscheiden zich van gewone sportschoenen door bijvoorbeeld het gewicht van de schoen.


Badminton schoenen online kopen? Bij Badmintonplanet bent u aan het juiste adres! Twijfels over de maat? Kom naar de badminton winkel in Eindhoven of neem contact met de klantservice.

 

Badmintonschoenen zijn beschikbaar van Yonex, Victor en Babolat. De verschillende schoenen bieden extra stabiliteit rondom de enkels van uw voet of juist demping om uw spieren zoveel mogelijk te ontlasten. Of zoekt u lichtere schoenen voor meer snelheid? Het is allemaal beschikbaar in het badminton sport schoenen assortiment van Badmintonplanet.

 

Bent u op zoek naar geribbelde zolen in uw schoenen om het schuiven tegen te gaan? Deze techniek is aanwezig bij verschillende Yonex badminton schoen modellen. Of zoekt u juist een badminton schoen met een smalle pasvorm? Neem voor een passend advies contact op met de klantenservice van Badmintonplanet.