Bad-M

Filters
Set Ascending Direction

26 items

Page
per page
 1. Bad-M Warlock Apprentice - 6U-G5
  Rating:
  100%
  €49.95
  Incl. VAT
 2. Bad-M tension divider
  Rating:
  0%
  €12.50
  Incl. VAT
 3. Bad-M tubing box
  Rating:
  0%
  €15.95
  Incl. VAT
 4. Bad-M string hook
  Rating:
  0%
  €9.95
  Incl. VAT
Filters
Set Ascending Direction

26 items

Page
per page

Catalogus 2014/2015

Bad-M is een merk ontstaan vanuit sporters die meer eisten van hun materiaal dan wat andere merken ze heeft gegeven. Waar de ene overgrip erg tacky was, viel de duurzaamheid erg tegen. Als de duurzaamheid goed was, was de grip te dik of niet plakkerig genoeg. De oprichters van het sportmerk Bad-M zijn jarenlang bezig geweest met het ontwikkelen van de beste producten, voor een schappelijke prijs.

Een belangrijk aspect tijdens het ontwikkelen van de grip was dat deze in elke racketsport te gebruiken moet zijn. Of je deze grips wilt gebruiken voor je tennisracket, padelracket, badmintonracket of squashracket. Op elk racket passen de Bad-M basisgrip en overgrip perfect. Deze grips passen zelfs op de verlengde tennisrackets met de grootste gripmaat

Om alle spelers, recreatief en prestatief/competitief, goed te kunnen bedienen zijn de bedenkers van Bad-M snel tot de conclusie gekomen dat hun productlijn in basis twee producten nodig heeft. Een basisgrip die goed absorbeert, lang zijn tacky gevoel houdt, en duurzaam is. En daarnaast een flinterdunne overgrip, die plakkeriger is dan de andere overgrips en qua duurzaamheid zeker niet minder is. Na de zoektocht die jaren heeft geduurd en uren op de baan om te testen, is er besloten een ander soort materiaal te gaan gebruiken. Niet het standaard  materiaal waar de meeste grips vandaan komen, maar een mix met een speciaal materiaal speciaal ontworpen in Japan. Dit bleek de perfecte combinatie te zijn. De Bad-M basisgrip en overgrip zijn ideaal voor spelers van elk niveau. Jong tot oud. 

Daarnaast kan het sportmerk Bad-M u en uw volledige vereniging voorzien van clubkleding. Hierdoor loopt iedereen op uw Badmintonvereniging er altijd in nette sportkleding bij. Het grote voordeel van Bad-M badminton kleding is dat het (afhankelijk van de collectie die u kiest) minimaal 3 tot 5 jaar leverbaar is. Zo kunnen dus ook nieuwe leden van uw Badmintonvereniging gewoon nog hun Bad-M club kleding aanschaffen. Daarnaast is de maatvoering van de Bad-M sportkleding erg ruim. van maat 140 tot XXXL. Hierdoor kunnen zowel de senioren als junioren op uw sportvereniging in het zelfde tenue rondlopen. Bij grotere afname van de Bad-M badmintonkleding kunnen wij u meestal een nog betere prijs aanbieden.