Victor travel bag

Victor travel bag

4 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Victor Multisportsbag BG9712 Large
  Victor Multisportsbag BG9712 Large
  You can order the Victor Multisportsbag BG9712 Large here. This large trolley bag is ideal for the... Learn More
  €129.95
  €99.95
  including VAT
 2. Victor Multisportsbag BG9712 Small
  Victor Multisportsbag BG9712 Small
  You can order the Victor Multisportsbag BG9712 Small here. This small trolley bag is ideal for the... Learn More
  €99.95
  €79.95
  including VAT
 3. Victor Schoolset Bag
  Victor Schoolset Bag
  This large, but 'simple' Victor Schoolset Bag is perfect for schools and clubs. At least 20 rackets... Learn More
  €24.95
  €19.95
  including VAT
 4. Victor Super-Multithermobag 9097
  Victor Super-Multithermobag 9097
  The Victor Super-Multithermobag 9097 is a large travel bag from the Victor collection. The Victor... Learn More
  €99.95
  €79.95
  including VAT

4 Items

per page
Set Descending Direction

Badminton tassen sportwinkel online – Badmintontassen zijn voor de badmintonspeler zeer functioneel en altijd bij de tijd! Badminton sport tassen zijn er in verschillende maten. Badmintonplanet biedt een breed assortiment aan badminton tassen die exact op de behoeftes van de badminton speler zijn afgestemd en de resultaten van de badminton sport te verhogen.

 

Badminton sport tassen zijn verkrijgbaar als rugzak, er zijn verschillende soorten badminton rugzakken. Een backpack met 2 banden waar het badminton racket geheel in past of een badminton rugzak waar het handvat van uw badmintonracket uit steekt. Dus bent u een badmintonspeler die vaak met de fiets naar de sporthal gaat? Dan is een badminton backpack wellicht een goede optie voor u.

 

Een badmintontas is onmisbaar voor elke actieve badmintonspeler. Van recreatie badminton tot de wedstrijdspeler.

 

Badminton sport tassen hebben verschillende maten, voor de actieve toernooispeler of de fanatieke clubspeler. Bent u op zoek naar een badmintontas waar uw badmintonracket, bidon en wat andere materialen in kunnen dan is wellicht een 1 vaks tas voor u voldoende. Bent u op zoek naar wat meer ruimte en beter draag gemak dan kiest u wellicht voor een 2 of 3 vaks badminton tas. De reistassen zijn leverbaar met wielen of zonder wielen. Yonex badmintontassen zijn er in verschillende series. De basic badminton tas serie, de Active Bags of de Pro Player Bags.

 

De duurzaamheid van de tassen heeft veel te maken met de kwaliteit van de badmintontassen. De Pro Bags van Yonex, Carlton, Victor en RSL onderscheiden zich door duurzamere materialen en resulteert dan in een langere duurzaamheid. De 1 vaks badmintontassen bieden ruimte voor 3 badminton rackets, de 2 vaks badminton tassen bieden ruimte voor 6 badmintonrackets en tot slot worden de 3 vaks tassen ook wel de 9 of 12 racket bags genoemd.

 

Badmintontassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een mooie roze badminton tas voor de dames of een grote blauwe reis badmintontas voor de heren. Voor elke man of vrouw is er voldoende keuze in het grote badminton tassen assortiment van Badmintonplanet. Mocht u nog vragen hebben of wilt u wellicht advies over de juiste keuze van uw badmintontas. Neem dan contact op met de klantenservice van Badmintonplanet.

* Incl. BTW