FZ FORZA Gone T-Shirt Dames Wit

FZ FORZA Gone T-Shirt Dames Wit

Advice Price: €44.95
Incl. VAT
Availability:
Out of stock
Only %1 left
SKU
302078w
Product properties
More Information
Brand Fz Forza
Material Polyester
Type Shirt
Clothing Technology DryForze
Color White
Gender Women

Koop nu de FZ FORZA Gone T-Shirt Dames in het wit met een mooie subtiele print. Deze serie van Forza is voorzien van exclusieve details en prints die zijn geïnspireerd op shuttles en badmintonnetten. De FZ Forza Gone T-Shirt Dames Wit is gemaakt van 100% polyester en bevat de DryForze techniek. Samen zorgen ze ervoor dat het zweet snel kan worden afgevoerd. Ook is het super aangenaam om te dragen, milieuvriendelijk en sneldrogend. Een erg mooi en comfortabel shirt voor iedere badmintonspeelster!

Dit shirt is ook zeer geschikt als clubkleding. Het Fz Forza Gone shirt is een vrouwen shirt. Op deze site kunt u ook de heren/jeugd variant van deze polo vinden, namelijk het Fz Forza Glen shirt. Deze clubkleding is twee seizoenen leverbaar; 2016-2017 en 2017-2018.

Fz Forza is al jarenlang een grote speler wat betreft clubkleding. Veel clubs dragen deze kleding met plezier. Bent u ook geïnteresseerd om deze polo te gebruiken als clubkleding? Neem dan a.u.b. contact met ons op voor de mogelijkheden.

Write Your Own Review
You're reviewing:FZ FORZA Gone T-Shirt Dames Wit
Your Rating