Yonex SHB 02 LX Blauw

The Yonex SHB 02 LX Blauw is a shoe made from Double Russel Mesh, Dura Skin, P.U. Leather with a sole. This shoe is a good fit if you're looking for Support. The midsole uses technology. The color(s) of this shoe is/are Blue. This shoe is suitable for Women.

Advice Price: €149.95
Incl. VAT
Availability:
Out of stock
Only %1 left
SKU
5001042
Product properties
More Information
Brand Yonex
Gender Women
Shoe Feature Support
Material Double Russel Mesh, Dura Skin, P.U. Leather
Color Blue
De Yonex SHB 02 LX Blue is de opvolger van de populaire Yonex SHB 01 LX. Opnieuw is het ontwerp van de hoofdzakelijk blauwe schoen zeer geslaagd. De schoenen uit deze serie staan bekend om hun stabiliteit en duurzaamheid.

Door de 2 klauwen aan de zijkant van de schoen in combinatie met het Quatro Fit systeem wordt het omzwikken van de enkels tegen gegaan. Naast de 2 klauwen heeft de schoen een zeer goede demping. Dit komt door de Power Cushion techniek van Yonex.

Door het asymmetrische ontwerp van de schoen heeft deze een extra goede pasvorm. De schoen pakt als het ware uw voet vast voor extra stabiliteit. De verbeterde Power Cushion technologie van Yonex heeft een 3-laags power cushion in de hak van de schoen. Door de 3-lagen worden schokken tot 30% meer geabsorbeerd dan bij de originele power cushion. Hiermee wordt energie opgevangen voor een volgende beweging.
 
De onderkant van de zool is bij dit model voorzien van Hexagrip. DIt zorgt voor 3% meer grip en is 20% lichter dan de standaard materialen. Grip is van groor belang voor een badmintonschoen.
 
Hieronder kunt u de maat selecteren die u wenst te ontvangen
Write Your Own Review
You're reviewing:Yonex SHB 02 LX Blauw
Your Rating
We found other products you might like!