Bad-M AbsoDurable

Bad-M Abso Durable basisgrip
€7.95
including VAT
Availability: In stock
SKU
BM-2101
Advice Price: €7.95
including VAT

Bad-M AbsoDurable is de beste basisgrip voor spelers die opzoek zijn naar ultiem comfort in combinatie met duurzaamheid en gevoel. Deze grip wordt veel gebruikt door spelers in Nederland. 

De Bad-M Abso Durable is een zwarte, geperforeerde basisgrip van 1.8 millimeter dik. Vanwege deze dikte blijven de hoeken op de grip duidelijk voelbaar. Hierdoor kan je gemakkelijk je grip verpakken en  dit zorgt voor de beste grip op elk moment. Of je deze basis grip gebruikt in een wedstrijd of training. De Bad-M basisgrips zullen altijd zorgen voor de beste grip. Met de Bad-M Absodurable is kwaliteit gegarandeerd. Hierdoor is de Bad-M super populair bij zowel professionele spelers als bij recreatieve spelers. Bad-M heeft bij het maken van de Abso Durable basisgrip gebruik gemaakt van materialen uit Japan bedoeld om naast een goed gevoel de duurzaamheid an de grip te verbeteren met “23%” ten opzichte van basisgrips van andere merken. 

Naast de uitstekende duurzaamheid en het heerlijke gevoel van deze replacement grip is de grip zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan een super goede vochtopname. Vanwege het geperforeerde profiel. Waarbij na lang onderzoek is gebleken dat een 3 gaatjes op exact 0,5 cm van elkaar ideaal is voor een uitstekende vochtopname. Hierdoor behoudt de speler veel grip op plaatsen waar niet onnodig gaatjes zijn geplaatst, en geniet de speler ook van uitstekende vochtopname. 

De Bad-M AbsoDurable is gemakkelijk aan te brengen op elke racket. De grip is schuin afgesneden aan de onderkant waardoor het gemakkelijk is de grip naar boven strak om het racket te draaien. Zorg ervoor dat er geen overlap is voor het beste gevoel van de grip. Deze basisgrip hoort volledig glad te zijn als je op de zijkant van de grip kijkt. Over de gehele basisgrip loopt een plakstrip aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat de grip altijd goed blijft zitten en niet zomaar gaat schuiven. De afwerking van de Bad-M AbsoDurable ziet er altijd super goed uit door de chique afplak tape. Deze is erg opvallend en wat een groot voordeel is is dat de tape altijd goed plakt. Hierdoor laat deze niet vroegtijdig los wat regelmatig gebeurt bij grips van andere merken. Dankzij de QR code op de grip kun je altijd heel makkelijk en snel jouw perfecte grip bij bestellen. 

Bestel hier de Bad-M AbsoDurable voordelig en snel en ervaar zelf de uitmuntende kwaliteit van de Bad-M AbsoDurable. Wist je trouwens dat Bad-M ook hoogste kwaliteit overgrips heeft? Klik hier om kennis te maken met de perfecte overgrip voor elke sporter. 

Write Your Own Review
You're reviewing:Bad-M AbsoDurable
Your Rating
* Incl. BTW