Bad-M Xtreme Pro Tacky

Bad-M Xtreme Pro Tacky Overgrip
€2.95
including VAT
Availability: In stock
SKU
BM-2102
Advice Price: €2.95
including VAT

DeBad-M Xtreme Pro Tacky  overgrip is een van de meest populaire overgrips voor zowel professionele spelers als voor de recreant die graag gebruik maakt van een tacky overgrip met goede duurzaamheid. De Bad-M Xtreme Pro Tacky  speelt uiterst comfortabel en is de meest tacky grip die te krijgen is. De Bad-M Xtreme Pro Tacky Overgrip van Bad-M is zelfs zo tacky dat de grip blijft plakken als je deze tijdens het opdraaien los laat. 

De Bad-M Xtreme Pro Tacky is een witte overgrip die als belangrijkste punt zijn extreme plakkerige gevoel heeft. Ideaal voor spelers die opzoek zijn naar een tacky grip die lang zijn grip houdt. Waarbij andere grips misschien een wedstrijd meegaan, is de duurzaamheid van de Bad-M Xtreme Pro Tacky vele malen beter. Dit heeft te maken door het speciale materiaal uit Japan wat zorgt voor een fijn gevoel en extra duurzaamheid tot wel 18%. Dit ondanks dat door de dikte van 0,55 millimeter de grip dunner is dan vergelijkbare grip van Yonex en Wilson. 

Vaak zie je dat overgrips er nog prima uit zien. Maar al wel hun plakkerige gevoel kwijt zijn. Bad-M heeft het voor elkaar gekregen de tackiness en de duurzaamheid van deze witte overgrip gelijk te krijgen. Voel je dat de grip zijn plakkarigheid verliest, zul je ook zien dat de grip zelf begint te slijten. Hierdoor weet je precies wanneer je grip weer toe is aan vervanging. 

De Bad-M Xtreme Pro Tacky is gemakkelijk aan te brengen op elk racket. De grip is schuin afgesneden aan de onderkant. Hierdoor kan je tijdens het aanbrengen van de grip de perfecte hoek houden om de over grip naar boven aan te brengen. Zorg er hierbij voor dat de grip ongeveer 1 millimeter overlap heeft. Aan de onderkant van deze overgrip zit een plakkertje wat je vast kunt plakken op de onderkant van de basisgrip. Als je meerdere rackets hebt zorg ervoor dat je altijd op hetzelfde punt begint. Op deze manier zorg je er altijd voor dat al je rackets hetzelfde aanvoelen. Aan de bovenkant van de grip aangekomen is de kans groot dat je nog een stukje grip over hebt. We raden je aan dit stuk schuin af te knippen. Dit ziet er netjes uit. De afwerking van de Bad-M Xtreme Pro Tacky ziet er altijd super goed uit door de chique afplak tape. Deze is erg opvallend en wat een groot voordeel is is dat de tape altijd goed plakt. Hierdoor laat de tape niet vroegtijdig los wat regelmatig gebeurt bij grips van andere merken. Dankzij de QR code op de afplak tape kan je altijd heel makkelijk en snel jouw perfecte grip bij bestellen. 

Bestel hier de Bad-M Xtreme Pro Tacky voordelig en snel en ervaar zelf de uitmuntende kwaliteit van de Bad-M Xtreme Pro Tacky . Wist je trouwens dat Bad-M ook de hoogste kwaliteit basisgrips heeft? Klik hier om kennis te maken met de perfecte basisgrip voor elke sporter.

Write Your Own Review
You're reviewing:Bad-M Xtreme Pro Tacky
Your Rating
* Incl. BTW